Eshtë koha për të notuar! Shikoni se si duken pishinat tona të jashtme dhe çfarë mund të bëni ju!

Çfarë ofrojmë

 • Pishinë Olimpike
 • Pastërti
 • Sterilizim
 • hapësire për fëmije

Rreth Nesh

Sun Wellness Center Në qendrën tonë gjeni: Pishinë Verore & Dimërore, Palestër Parukeri, Shërbime Estetike dhe SPA. Ne mbështesim klientët tanë që të jetojnë një jetë të shëndetshme dhe të lumtur. Ne jemi vendi i mirëqenies së trupit dhe mendjes, frymëzimit dhe argëtimit. Ne besojmë se të gjithë mund të kenë fuqinë për të marrë jetën dhe shëndetin në duart e tyre. Ne jemi mirënjohës që ju mbështesim për ta bërë jetën tuaj edhe më të mahnitshme.

Mos humb ofertat tona!

Abonohuni për të marrë lajmet dhe ofertat më të fundit nga ne!

  Oferta

  Abonim ditor pishinë Fëmijë

  500 AL

  Abonim ditor pishinë i rritur

  1000AL

  Abonim mujor pishinë

  5000AL

  Abonim mujor pishinë familjare

  8000AL

  Abonim kurs noti

  5000AL

  Abonim kurs noti privat

  10000AL

  Rezervim ambienti

  25000AL

  Sauna

  1000AL

  Jacuzzi

  1000AL

  Prenoto Tani

   Dërgoni një mesazh