Mirësevini në klubin më të mirë të fitnesit në Tiranë.

Kap ritmin tënd!

 • Yoga
 • Cardio
 • Body Building
 • Cross Training

Rreth Nesh

  Impianti sportiv më i madh në Shqipëri për stërvitjen e trupit, një kamp i vërtetë stërvitjeje prej 1.000m2

  Salla Cross Training 450m2

  E pajisur me veglat e markes amerikane Xenios, më e madhja në botë për Cross Training

  Hapësirat e stërvitjes të pajisuara me sisteme moderne të aspirimit dhe kondicionimit të ajrit

  Dhoma zhveshje, dushe sipas parametrave moderne

THE

KLASAT

CARDIO

BODY BUILDING

CROSS TRAINING

KETTLEBELLS COURSE

PILATES
(SË SHPEJTI)

YOGA
(SË SHPEJTI)

CLASSES

Mos humb
ofertat tona!

Abonohuni për të marë lajmet dhe ofertat më
të fundit nga ne!

PALESTRA E FORCËS

Abonim 1 Mujor 3x Javë

4000AL

Abonim 1 Mujor Çdo Ditë

5000AL

Abonim 3 Mujor Çdo Ditë

12000AL

Abonim 12 Mujor Çdo Ditë

12000AL

Cross Training

1 Muaj

Cross Training Hyrje Ditore

700AL

Cross Training 3x Javë

6000AL

Cross Training 4x Javë

7000AL

Cross Training 5x Javë

8000AL

Cross Training 6x Javë

9000AL

1

muaj
Cross Training

3 Muaj

Cross Training Hyrje Ditore

700AL

Cross Training 3x Javë

13000AL

Cross Training 4x Javë

16000AL

Cross Training 5x Javë

19000AL

Cross Training 6x Javë

22000AL

3

muaj
Cross Training

6 Muaj

Cross Training Hyrje Ditore

700AL

Cross Training 3x Javë

26000AL

Cross Training 4x Javë

31000AL

Cross Training 5x Javë

36000AL

Cross Training 6x Javë

41000AL

6

muaj
Cross Training

12 Muaj

Cross Training Hyrje Ditore

700AL

Cross Training 3x Javë

51000AL

Cross Training 4x Javë

61000AL

Cross Training 5x Javë

71000AL

Cross Training 6x Javë

81000AL

12

muaj
Kurse Online

1 Muaj

Abonim 1 Muaj

15Euro

1.900AL

*TVSH e përfshire

1

muaj
Kurse Online

3 Muaj

Abonim 3 Muaj

42Euro

5.300AL

*TVSH e përfshire

3

muaj
Kurse Online

6 Muaj

Abonim 6 Muaj

86Euro

10.800AL

*TVSH e përfshire

6

muaj

Per pagesat me Paypal, çmimi përfshin edhe komisionin 10%

Abonohu

Instruktorët

Edmond Stafa

Instruktor Cross-Training

Eshtë pioneri i Cross Trainning në Shqipëri, duke filluar aplikimin e kësaj disipline që në vitin 2006. Përgjatë këtyre viteve janë mijra vajzat e djemtë që kanë marrë me sukses instruksionet e “Profes” Mjeshtër i Taekwondo me 3 nivele.

Ervin Toska

Instruktor Palestra

Në vitin 2007 mbaron Akademinë e Edukimit Fizik “Vojo Kushi”Master Shkencor, Specialiteti Atletikë. Prej 13 vjetësh është mësues i Edukimit Fizik në shkolla si edhe Instruktor Palestre, Fitness dhe Aerobi.

  Dërgoni një mesazh